UITNODIGING: WORKSHOP RECIP-E - DONDERDAG 23 november 2017 - 12.30u zaal Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 HASSELT

17 november 2017 - Nieuws

Kent u de mogelijkheden van Recip-e al?

Is uw computer al startensklaar? De datum waarop het elektronische voorschrift (Recip-e) verplicht wordt, komt steeds dichterbij! Om u zo goed mogelijk te informeren, organiseert tarificatiedienst LTD3 op donderdag 23 november 2017 een uitgebreide infosessie over Recip-e.

Wij leren u de software voor het elektronisch voorschrift te gebruiken. Indien gewenst kunnen we u ook meteen bijstaan met de opstart en installatie van het programma voor Recip-e.

Programma

12.30u Ontvangst met broodjes

12.45u Workshop Recip-e

13.15u Vragenronde + hulp bij opstart

Locatie: Zaal Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 HASSELT (3e verdieping)

Deelnemen aan de infosessie is gratis, inschrijven is wel verplicht voor dinsdag 21 november!

Klik hier om u in te schrijven!

 

Bent u al zeker dat u wenst op te starten met Recip-e? Geef ons dan alvast uw gegevens door via volgende link. Klik hier om u te registreren voor Recip-e en gebruik de software gratis tot eind november. Wij maken uw account dan klaar voor gebruik.

 

Wenst u assistentie bij de installatie en opstart van Recip-e, dan kunt u tijdens de infosessies beroep doen op één van onze medewerkers voor hulp. U dient voor de opstart van Recip-e in het bezit te zijn van een eHealthcertificaat en uw wachtwoord. Vergeet ook zeker uw elektronische identiteitskaart niet. Indien u hulp wilt bij de opstart is het belangrijk dat u het toestel (laptop, tablet) bij heeft waarop dit certificaat staat.

 

 

UITNODIGING: WORKSHOP RECIP-E -  DONDERDAG 23 november 2017 - 12.30u zaal Galenus, Ilgatlaan 3, 3500 HASSELT

Nieuws rechtstreeks in uw mailbox?

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke wijzigingen in het derdebetalerslandschap? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. Zo bespaart u zoekwerk en krijgt u meteen alle nieuwtjes in uw mailbox.